Услови коришћења

Употребом садржаја објављеног на онлајн порталу  туризма www.kraljevgrad.com аутоматски прихватате актуелне Услове коришћења. Корисници су дужни да редовно читају Услове коришћења, јер се сматра да су у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења и да их разумеју у потпуности. Портал www.kraljevgrad.com и сви његови поддомени омогућавају коришћење услуга и садржаја својих портала искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност у складу са акутелним Условима коришћења.

Портал туризма www.kraljevgrad.com задржава право измене Услова коришћења у сваком тренутку и не сноси одговорност за могуће последице настале из таквих промена.

Сва права задржана. Садржај портала www.kraljevgrad.com и свих његових поддомена не сме се преносити у било ком облику без претходног одобрења.

Ауторска права

Портал туризма www.kraljevgrad.com има ауторска права на све сопствене садржаје (текстове, визуелне, аудио и друге материјале, базе података), стога се њихово неовлашћено коришћење сматра кршењем ауторских права и подложно је тужби.Садржаји који се налазе на порталу су постављени у најбољој намери да допринесу развоју и популаризацији  туризма у Краљеву и Србији.

www.kraljevgrad.com пружа својим корисницима сервис посредовања у понуди и проналажењу смештаја у доброј намери.

www.kraljevgrad.com линкује текстове или линкове са других сајтова и није одговоран за њихову садржину иако се Делови или Цели текстови могу прочитати и на сајту www.kraljevgrad.com

www.kraljevgrad.com није одговоран за садржаје других сајтова, чак иако сте на неки сајт упућени линком са сајта www.kraljevgrad.com или било којег његовог поддомена.

Уколико сматрате да је www.kraljevgrad.com повредио Ваша ауторска права линковањем и објављивањем делова или Вашег садржаја у целини, молимо Вас да нас контактирате.

Изјава о одрицању одговорности

www.kraljevgrad.com не сноси одговорност за евентуалну штету насталу због приступа овим wеб-страницама, немогућности приступа овим wеб-страницама или ослањања на информације које се на њему налазе.

Сви текстови и чланци на www.kraljevgrad.com су постављени у смислу добровољних савета или препорука. Користите их на своју личну одговорност и ризик. Ни један део портала www.kraljevgrad.com не подразумева никакву гаранцију, нити обавезу, тако да аутори не прихватају одговорност за евентуалне штете и пропусте настале применом садржаних информација.

Политика приватности

www.kraljevgrad.com штити приватност података у највећој мери, тиме што се обавезује да податке из процеса регистрације, као и остале податке неће дистрибуирати, показивати, нити продавати трећим лицима, без дозволе корисника. Корисници поступком регистрације или слањем понуда за смештај дају сагласност да их онлине Портал www.kraljevgrad.com објављује.

Портал www.kraljevgrad.com и сви његови поддомени задржавају право измене Политике приватности у сваком тренутку и не сносе одговорност за могуће последице настале из таквих промена. Свака промена у Политици приватности биће објављена на овој wеб страници.

Коментари посетилаца

www.kraljevgrad.com задржава право необјављивања коментара посетилаца уколико су они увредљиви или у супротности са одредбама Закона о јавном информисању. Посетиоцима је строго забрањено:

објављивање, слање и размена порука који крше постојеће српске и/или међународне законе (увредљиве, вулгаране, претеће, расистичке или шовинистичке поруке, као и порука које су штетне на било који други начин)
објављивање, слање и размена податка за које посетилац зна или претпоставља да су лажни, а чије би коришћење могло да нанесе штету другим корисницима
лажно представљање
објављивање, слање и размена текстова који су заштићени ауторским правом
објављивање, слање и размена нежељених податка корисницима без њиховог пристанка или тражења, или путем обмане
свесно објављивање, слање и размена порука које садрже вирусе или сличне програме направљене у сврху уништавања или ограничавања рада било којег компјутерског софтвера и/или хардвера и телекомуникационе опреме
прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца портала и корисника.